Hófehérke Grimm fivérek talán egyik legismertebb meséje. Köszönhető ez a Walt Disney 1937 feldolgozásának. Gyere és rajzold meg a meseszép hercegnőt.


1.Lépés: Először is rajzoljuk meg a test körvonalait. Kezdjük azzal, hogy rajzolunk egy kört és az arc néhány irányvonalát. Azután kidolgozzuk az alakját a puffos ujjú ruhájával és a keskeny törzsével.  A szoknyájának a vonalát akkor tudod megrajzolni ha a karok kezek és lábak a helyére kerültek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Lépés: Ebben a lépésben elkezdjük az arcra felvinni az érzelmeket és a haját. Először is vázoljuk fel az orr, száj és szem körvonalait. Ezután lehet részletezni a bal váll puff ujját, majd kihúzzuk az alakját és a karját.  Utána megrajzoljuk a bélés gyűrődését a ruhán és a fodrokat a szoknya alján. Végül elkezdjük részletezni a bal kezét.

 

 

 

 

 

 

3. Lépés: Ha kész leszel ezekkel a lépésekkel már majdnem úgy fog kinézni a Hófehérkénk, mint egy szép hercegnő. Rajzoljuk meg a szemöldökét és a haját is, majd adj a masninak egy ívet. Ha végeztünk, kezdjük megrajzolni a gallérját és a többi hajacskáját. Utána részletezzük a vállának az ujját és a felső, alsó ruháját. Miután ezzel is végeztünk, fejezzük be a jobb kezét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Lépés: Ez az utolsó lépés. Felvisszük az utolsó részleteket Hófehérkére. A szalag és rajta az ívet. Utána a fodrokat a vállának a köpenyére. Ha ezzel végeztünk, részletezzük a cipőit. Ezután törölhetjük az irányvonalakat.

 

 

 

 

 

 

 

5. Lépés:
Színezzük ki a rajzot és máris kész a Hófehérkénk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rajzsuli.blog.hu/api/trackback/id/tr431834490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása